onsdag 9 december 2015

Besök på Vedum Kök och Bad i Linköping

När husavtalet var påskrivet fick vi inbjudan till Vedum Kök och Bad.
Eftersom vi bor i Örebro, var det närmsta Vedum-forum i Linköping.

Till en regnig fredag eftermiddag bokade vi möte på Vedum. De underbara säljarna var snälla nog att hålla öppet längre en fredag för att vi skulle hinna åka till Linköping!
Vi hade bestämt oss för att inte välja till en massa extra "lull" men väl på plats på Vedum blev det svårt. Det slutade med ett extra besök några veckor senare när beslutsångesten hade gett med sig och ha-begäret övervann förnuftet...! =)

Vi valde mellan vita skåpluckor och olika nyanser av grå skåpluckor. Men när damen i familjen fick välja, föll valet på en vit kvartskomposits skiva och då tyckte vi att valet med grå skåpluckor var givet.
Sen följde det svåra valet med val av nyanser. Vi var faktiskt ganska överens på en gång (brukar inte vara så!) med valet om betonggrå nyans. Anledningen till att vi valde en något mörkare färg på skåpluckorna är att vi inte kommer att ha överskåp.

Vi är verkligen supernöjda med vårt köksval!

Här kan man se de olika nyanserna vi valde mellan.Valet föll på den ljusare grå, betonggrå. Den mörkare färgen heter antracit grå.

Vi kan verkligen rekommendera ett besök till Vedum i Linköping om man går i planering med köks- eller badrumsrenovering! Väldigt tillmötesgående, bra service och väldigt duktiga på sitt arbete. Att de var tokroliga med massa humor gjorde bara intrycket bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar